Zin in een avontuur? Trek er op uit!

Coronatimes BubbelSuggestie:

Ook op zoek naar een boeiende uitstap voor het ganse gezin? Dan hebben wij de volgende suggestie voor u:

  • in de voormiddag een bezoekje brengen aan het museum aan de IJzer: u kunt er genieten van een prachtig uitzicht, en een stukje van onze geschiedenis opsnuiven.
  • middag: eigen picknick of iets nuttigen van de diverse afhaalmogelijkheden die er zijn

  • in de namiddag kunt u er op uittrekken met onze gocarts: indien er kinderen in het gezelschap zitten kunnen zij zich onderweg even vermaken op het avontuurlijke speelplein van het provinciaal domein ‘IJzerboomgaard’. Ook een take away pannenkoek, warme wafel, ijsje, koffie of chocolademelk als beloning is zeker mogelijk. Bij vertrek maken wij graag even tijd om u wegwijs te maken in de diverse mogelijkheden.

Ook al zijn we meestal aanwezig, een seintje op voorhand is altijd handig….

In gewone tijden:

Ook bieden wij een aanbod naar individuelen toe, zoals de kajak -en kanoverhuur in juli en augustus, elke dag vanaf 13 u. Buiten deze maanden is dit mogelijk op afspraak.
Tevens kunt u bij ons terecht voor een gocart om de rust en de pracht van de westhoek te ontdekken. We kunnen u een suggestieroute uittekenen in functie van beschikbare tijd, weersomstandigheden en sportiviteit. Bij minder weer hebben we onze indoor volksspelen + karabijn en boogschieten als alternatief.

Daarnaast bieden wij ook de service door -bij voorkeur na afspraak- (elektrische)fietsen te verhuren, ook op zon- en feestdagen.
Onze locatie bevindt zich op wandelafstand van het station, en is ook vlot te bereiken met de bus.