Loading...
Home2024-02-02T16:02:43+01:00

WELKOM BIJ BUITENBEENTJE bvba, UW PARTNER VOOR RECREATIE IN DE WESTHOEK

Al jaren verzorgen wij voor groepen, families, bedrijven en scholen een onvergetelijke ervaring in en rond de IJzer.
Kies een mogelijkheid uit ons aanbod en combineer dit met onze uitstappen op maat zodat u een actieve en educatieve dag in de Westhoek beleeft.
Indien vragen, twijfel niet en contacteer ons vrijblijvend.

KLANTEN AAN HET WOORD:

review1-compressor “Een topdag beleefd in Diksmuide. I love it!”
– Tamara Janssens

post2 “Het regende toen we in Diksmuide kwamen maar de warme ontvangst en bouwen van ons vlot deed de zon schijnen.”
– Bart Roelens

post2 “Een dag in de Westhoek is genieten van de rust en de stilte. Het team van het Buitenbeentje heeft een prachtig bedrijf.”
– Jenny Verhulst

post2 “Wij hebben vandaag op de IJzer gevaren, de IJzertoren en de Dodengang bezocht. Alles liep perfect op wieltje: dank u wel Buitenbeentje!”
– Jef Vanaerde

“ In de Westhoek kan je rust vinden en er is zoveel te ontdekken.”

Anna Sierens

 NIEUWS VAN HET BUITENBEENTJE

Esloep Stil Genot

sinds voorjaar 2023 beschikt Buitenbeentje over een luxe etender ‘stil genot’. Dit is een zeer comfortabele sloep met heel goede vaareigenschappen: een ruim accupakket en een heel stabiele boot met hoge rugleuning zorgt voor ruim comfort. Koppel uw boottochtje aan een drankje met een tapasschotel vol streekproducten en je hebt een topactiviteit om te genieten van de rust en de pracht van de Westhoek!
binnenkort meer op onze vernieuwde website! een impressie kunt u alvast hier vinden: https://bolamaritiem.nl/gs-tender-20

Deze realisatie werd mede mogelijk gemaakt door de Stad Diksmuide en de Provincie West-Vlaanderen die zorgden voor een financiële ondersteuning

 

 

Nieuwe werkplaats in gebruik genomen

Eerder deze maand werd een nieuwe werkplaats in gebruik genomen om onze boatservices verder te optimaliseren.
In onze nieuwe nieuwe werkplaats van 265 m² met bijhorend afdak, kunnen we in de toekomst uw boot nog beter onder handen nemen:
De werkplaats werd zo voorzien dat hier in de toekomst alle voorbereidende werken aan de boot ondergebracht kunnen worden.

Dit gaat over een ruim gamma van werkzaamheden zoals het schuren, slijpen, lassen, ontroesten maar ook het gritstralen van boten.
Zo kan uw boot er terug vele jaren tegenaan.

Benieuwd? Kom gerust na afspraak even langs en we tonen u graag de mogelijkheden.

Plaatsen van boeg/hekschroef

Het plaatsen van boeg/hekschroef. Bij winterberging Buitenbeentje BVBA Diksmuide. Het aflassen gebeurde door Thijs van het Buitenbeentje.

AIRSOFT op bezoek

Deze avond ging een nieuw AIRSOFT team van start op ons veld! Interesse om kennis te maken met airsoft, of u hebt reeds eigen gear, neem gerust contact op.

Ga naar de bovenkant